Loc de sport și joc

INIȚIATIVĂ pentru Ploiești

Loc de sport și joc

Provocarea

Lipsa unui spațiu de joacă și pentru desfășurarea de activități sportive în cadrul Centrului de zi este una dintre provocările noastre. Efectul socializator al activităților fizice și a sportului generează o multitudine de efecte pozitive asupra copiilor. Creșterea practicării sporturilor de echipă si individuale de către copiii din medii sociale dezavantajate le aduce beneficii care contribuie la integrarea lor socială.

Cine?

Organizația Umanitara CONCORDIA

Pentru cine?

50 de copii din Ploiești

Când?

Iulie – Decembrie 2021

De ce?

Vrem să schimbăm viața copiilor, să îi ajutăm să aibă o educație de calitate și o viață sociala adecvata vârstei lor, deoarece credem ca aceasta este șansa lor pentru o viitoare viața mai bună. Îmbunătățirea accesului la infrastructura adecvată pentru practicarea sporturilor de către copii din medii sociale dezavantajate este un pas important pentru noi.

Cum?

Prin crearea unei infrastructuri adecvate pentru practicarea sporturilor de echipă și individuale, organizarea de ateliere sportive și viață sănătoasă și promovarea în rândul copiilor a necesității practicării activităților sportive în aer liber.

Împreună cu?

Voluntari din Ploiești, cluburi sportive partenere

Concordia Ploiești

copii defavorizați Ploiești

loc de joacă

loc de joc

familii defavorizate

comunitate

educație non-formală

Inițiativa în cifre

Suma

61.858 LEI

Beneficiari

50

Membri echipă

4

Inițiativă sprijinită în Ploiești prin Fundația Comunitară Prahova

APLICĂ