Start soluții pentru 5 orașe


1.225.000. ron pentru mediu și educație

E timpul pentru schimbări de fond în comunitatea ta


Pe 24 noiembrie activăm finanțări în valoare de 1.225.000 de lei pentru inițiative comunitare în 5 orașe, respectiv: Botoșani, Buzău, Craiova, Lugoj, Turda. În fiecare din cele 5 orașe implementarea este coordonată de o fundație comunitară cu experiență.

Află mai multe despre fundația comunitară care îți va fi parteneră și despre cum poți accesa finanțarea de pe pagina corespunzătoare orașului tău.

Dacă vrei să te implici în comunitatea ta, dar orașul tău nu este unul din cele 5 orașe de fond, ține aproape. Vom completa harta programului și sperăm că vom ajunge la tine cât de curând.

Fundația Comunitară Iași implementează "Fondul pentru un viitor mai bun în comunități" în orașul Botoșani


Fundația Comunitară Iaşi îşi propune să aducă împreună oamenii care mişcă lucrurile şi lucrurile care merită mişcate, spre beneficiul întregii comunităţi, pentru transformarea Iaşului într-un oraş în care să fim mândri că locuim. Scopul Fundaţiei Comunitare Iaşi este construirea într-o manieră durabilă a unui viitor mai bun al Iaşului şi întregii regiuni, prin încurajarea bucuriei actului de a dona.

Vrei să fii și tu printre cei care transformă Botoșaniul?

Descoperă detaliile despre programul de finanțare din Botoșani și aplică la program.

Fundația Comunitară Buzău implementează "Fondul pentru un viitor mai bun în comunități" în orașul Buzău


Fundația Comunitară Buzău este o organizație care construiește infrastructură (fonduri, programe, finanțări) ce conectează oameni cu inițiativă, idei și resurse din județul Buzău. În 3 ani de activitate, am adunat fonduri de la companii, organizații naționale și donatori individuali și am finanțat 17 organizații. Scopul Fundației Comunitare este să dezvolte resursele locale și să susțină transformarea județului Buzău într-un loc mai bun pentru noi și copiii noștri. Împreună ne implicăm activ și proactiv în domenii importante de interes comun precum educație, sănătate și mediu înconjurător. Fundația Comunitară Buzău este parte dintr-o mișcare națională, alături de alte 17 fundații comunitare din România și peste 2 000 în întreaga lume. Pentru mai multe detalii, vizitați www.fundatiacomunitarabuzau.ro.

Vrei să fii și tu printre cei care transformă Buzăul?

Descoperă detaliile despre programul de finanțare din Buzău și aplică la program.

Fundația Comunitară Vâlcea implementează "Fondul pentru un viitor mai bun în comunități" în orașul Craiova


Fundația Comunitară Vâlcea a debutat ca grup de inițiativă în 2018 şi s-a înființat în 2019, fiind parte dintr-o mişcare naţională, alături de alte 18 fundaţii comunitare. Fundația este o organizație apolitică și funcționează ca un liant în comunitate, reușind să conecteze fonduri, oameni și inițiative cu scopul de a impacta pozitiv mediul comunitar. Misiunea fundației este să contribuie la consolidarea de comunități curajoase care caută să-și rezolve problemele, în care oamenii se implică, caută soluții împreună și luptă pentru drepturile lor, învață din greșeli, transformând nevoile în oportunități pentru fiecare copil, tânăr, adult și senior.

Vrei să fii și tu printre cei care transformă Craiova?

Descoperă detaliile despre programul de finanțare din Craiova și aplică la program.

Fundația Comunitară Timișoara implementează "Fondul pentru un viitor mai bun în comunități" în orașul Lugoj


Fundația Comunitară Timişoara aduce împreună donatori, ONG-uri sau grupuri de inițiativă pentru a dezvolta comunități în care să ne simțim ca acasă. Construiește mecanisme de donație, fonduri de finanțare sau incubatoare de idei pentru oraș. În 5 ani de activitate, am adunat fonduri de la companii și donatori individuali și am finanțat peste 182 de proiecte din Timișoara și regiune. Fundația Comunitară Timișoara este parte dintr-o mișcare națională, alături de alte 19 fundații comunitare din România și peste 2.000 în întreaga lume. Pentru mai multe detalii, vizitați www.fctm.ro.

Vrei să fii și tu printre cei care transformă Lugojul?

Descoperă detaliile despre programul de finanțare din Lugoj și aplică la program.

Fundația Comunitară Cluj implementează "Fondul pentru un viitor mai bun în comunități" în orașul Turda


De la începutul anului 2008, Fundația Comunitară Cluj creează noi oportunități și contribuie la dezvoltarea infrastructurii potrivite, pentru ca orice persoană ce dorește să contribuie la schimbarea în bine a comunității clujene să găsească modalitatea și spațiul necesar pentru a acționa. Alături de partenerii noștri, susținem acele schimbări generate de creativitatea, experiența, responsabilitatea şi generozitatea cetăţenilor Clujului, care știu că fără implicare personală, directă și activă, nu poate fi vorba despre o adevărată dezvoltare a comunităţii.

Vrei să fii și tu printre cei care transformă Turda?

Descoperă detaliile despre programul de finanțare și aplică la program.

Dragi comunități,


În toți anii de când implementăm proiecte comunitare am câștigat o certitudine: binele se întâmplă atunci când om cu om pune umărul și contribuie la schimbările pe care le așteaptă. E putere în a face lucrurile să se întâmple. De mai bine de 7 ani am văzut cum se transformă locurile și oamenii atunci când pun la un loc idei și fapte. Știm care sunt provocările dar și bucuria când vedem schimbarea. Credem că atunci când se implică și se apropie, comunitățile pot să crească durabil prin propriile forțe. Venim către voi cu încrederea că vom face lucruri de fond pentru un loc așa cum vi-l doriți. Pentru că noi, oamenii de fond, credem în oameni. Credem în voi.

Rămâneți cu ochii pe noi să descoperiți câte un nou capitol din această poveste a schimbării în comunități.

#EchipadeFond a Fundatiilor Comunitare

APLICĂ