În curând


Prinde de veste. Dăm startul în curând. Ține aproape ca să aplici și să te implici la momentul potrivit!


Află mai multe abonându-te la newsletter și urmărește-ne pe Facebook și Instagram. Te vom anunța imediat ce Fundațiile Comunitare locale demarează procesele de aplicare. Lansăm în scurt timp oportunități grozave ca să faci lucruri să se întâmple pentru comunitatea ta.

Cum poți activa resursele de fond

Fii inițiator


Te-ai gândit la o soluție pentru ceva ce ai vrea schimbat în mediu sau educație, în comunitatea ta. Te copleșește, însă, gândul de a face totul singur, de a găsi resurse, de a pune cap la cap un plan. Sau poate îl ai deja, dar nu știi cum să faci să devină realitate. Îți dăm noi o mână de ajutor. Te conectăm cu oamenii potriviți, îți oferim îndrumare, împărtășim din experiența noastră și, desigur, îți finanțăm ideea.

Fii voluntar


Simți nevoia să te implici, să schimbi ceva în comunitatea ta, de la aerul pe care îl respiri la felul cum arată orașul, la impactul educației în societate. Nu știi, însă, de unde să începi, cu cine să vorbești, ce ai putea face concret. Nici o grijă. Noi te conectăm cu oamenii care au mare nevoie de alți oameni ca tine: entuziaști, dornici de schimbare, deschiși. Este bine atunci când alegi să contribui în comunitatea ta!

APLICĂ